Broderie computerizata - Produse brodate
Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de broderie computerizata, atat pentru produse promotionale cat si pentru productia de serie.
Detinand pana in prezent 7 masini de brodat , care insumeaza 34 de capete, cu dispozitive speciale pentru sepci si gherghefe pentru pozitionari speciale, putem asigura un flux de productie constant, 24 de ore din 24.
Specialistii nostrii, avand o experienta bogata in domeniu, preiau lucrarile dumneavoastra ca pe o continua provocare, incercand sa perfectioneze la maxim fiecare imagine pentru a obtine o calitate deosebita a acestora. Orice sigla, text, slogan care trebuie executate prin procedeul de brodare, trebuie sa fie prezentat pe e-mail sau pe un suport electronic in format cdr, bmp, jpg. Astfel, sigla respectiva se prelucreaza in programul special de broderie, dupa care se stabileste pretul, luand in calcul si cantitatea comandata.
broderie, broderie computerizata, brodare, brodare industriala, broderii, produse, produse brodate, confectii, confectii textile brodate, firme broderie, broderie industriala
Site ID: 3877
URL: http://www.rtm-broderie.ro
Partener URL: nu este site partener
Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Servicii
Adaugat la: 23-4-2008
Click-uri: 1588
Rank : 2.33
Numar voturi: 3