RFT Alarms echipamente securitate
RFT Alarms este o companie ce va poate oferi cele mai bune echipamente de securitate in cele mai bune conditii. Activand intr-o piata care este intr-o permanenta evolutie, RFT Alarms reuseste cu succes sa fie un distribuitor care isi respecta clientii si partenerii tratand orice problema cu maxima seriozitate.
RFT Alarms este unul dintre cei mai dinamici distribuitori cu valoare adaugata ce activeaza pe piata de echipamente si solutii in securitate, efractie, incendiu, control acces si AV din Romania. Oferta noastra include produse de inalta calitate si se adreseaza resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor
Compania a inceput sa activeze independent din anul 2010, prin transformarea diviziei de distributie ROEL intr-o firma distincta, dedicata exclusiv distributiei cu valoare adaugata.
Astazi, RFT este in continuare parte a Grupului de firme ROEL. RFT lucreaza in prezent cu o retea de peste 800 de reselleri, integratori de sistem si retaileri, acoperind toate regiunile tarii. Compania este implicata in organizarea unor seminarii specifice care au rolul de a aduce noi informatii si de a raspunde la intrebari care pot aparea cu privire la domeniul de securitate.

echipamente securitate, sisteme siguranta, alarme, sisteme audio video, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, sisteme de detectie si alarmare la efractie, sisteme de control acces, sisteme protectie perimetrala, sisteme de supraveghere video
Site ID: 15059
URL: http://www.rft-distribution.ro
Partener URL: nu este site partener
Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Telecomunicatii
Adaugat la: 31-3-2011
Click-uri: 487
Rank : 1
Numar voturi: 1